test

 >> The Clash of The Titans editie 2007/2008

Data
Winnaars
Juryrapporten
Historie
½ Finales & Wildcard Ronde
Frontpage

Geschiedenis Clash of the Titans


De Clash of the Titans is een Utrechtse bandwedstrijd die oorspronkelijk is opgezet als de bandwedstrijd voor bands die oefenen in dB's oefenstudio's. Stichting Ruis is de originele initiatiefnemer van deze bandwedstrijd en heeft alle edities getekend voor de organisatie. De wedstrijd kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1998. Sindsdien heeft de Clash tal van winnaars voortgebracht, zoals We vs Death, the Walt, Multigrade Motoroil, bGr, Dolores, Kismet en vorig jaar nog de Stropstrikkers. Steevast wordt de Clash in de pers omschreven als 'Utrechts meest sfeervolle bandwedstrijd'. Voor een idee een verslag van de vorige editie op de VPRO3voor12/Utrecht website:

http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=6337&magazines=6338&news=516977
(zie de links bij dat artikel voor de verslagen van eerdere edities)

Voor editie 2007/2008 werkt Stichting Ruis samen met collega-podia ACU en EKKO om de wedstrijd nog meer uitstraling te geven. Leuk voor alle partijen en goed voor de Utrechtse bandscene.

www.ekko.nl
www.acu.nl

En dat je niet altijd hoeft te winnen om mede via de Clash verder te komen in de muziek bewijst de band GOOD DOG HAPPY MAN. Apetrots zijn we dat zij de Grote Prijs van Nederland hebben gewonnen! Voor een interviewtje met deze sympathieke indieband check:
http://www.musicfrom.nl/magazine/interviews/27296

En ook de winnaars van vorig jaar De Stropstrikkers timmeren keihard aan de weg. Met hun nieuwe release Donkere Dagen gooien ze terecht hoge ogen in Hiphopland. Onlangs wonnen ze de Utracks Award .

Check ook deze hiphoppende gasten eens op:
http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=6337&magazines=6338&news=516977

En wie weet gaat jouw band mede dankzij de Clash ook een mooie toekomst tegemoet….

En niet vergeten, naast de Clash organiseert Stichting Ruis tal van andere coole concerten variėrend van metal tot singer/songwriters, en alles daartussen. Check www.dbstudio.nl onder Live On Stage en kom snel eens langs!!!Historie