test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Wildcard ronde vrijdag 18 april @ ACU
n band gaat vanavond door naar DE FINALE op 31 mei in Tivoli de Helling!!

Moonck
Er klinkt een eigenzinnig dromerige sfeer in hun muziek. Met zang, dwarsfluit, akoestische gitaar, klarinet, das glockenspiel en een trom is Moonck een muzikaal uitdagend trio. 3voor12: De meisjes lijken verlegen maar klinken volwassen en zelfverzekerd (vpros 3voor12, live review)
http://www.youtube.com/watch?v=aTaEWiv8-c4

Life's Too Short For Us
Life's Too Short For Us draait om n ding: pop-punk muziek met veel energie en positieve 'feel good' vibes waar het publiek helemaal op los kan gaan! De band begon als een excuus om af en toe wat te zuipen, lachen en het gezellig te hebben met vrienden, maar na de goede ontvangst van hun eerste demo is dit kleine project uitgegroeid tot full time band. "De Blink-182 en A Day to Remember invloeden zijn meteen duidelijk en de 'pool party' stijl druipt van de nummers af" zegt het Britse rockblad Stencil Magazine. Met de onlangs uitgebrachte EP 'Everything's Fine', die volgens DutchScene.nl een ware terugblik is op de jaren '90 punkrock, zullen zij het aankomende jaar veel in het binnen- en buitenland te zien zijn, met als missie om nog meer mensen aan te steken met hun pakkende geluid.
http://lifestooshortforus.bandcamp.com/

Menhir
Ergens om de hoek bij Queens of the Stone Age en dichtbij het dorp van Asterix is Menhir opgericht in januari 2012. Wat resulteert is een mix van keiharde stoner aangedikt met een flinke portie southern rock. Door de combinatie van 2 bassisten en een drummer brengt Menhir superzware stonerriffs, brullende bastonen en prehistorische grunts.
www.menhirband.com

Resurrect Tomorrow
Resurrect Tomorrow is een vierkoppige thrashmetal band uit omgeving Utrecht. De band begon in februari 2012 en is gelijk begonnen met het schrijven van nummers voor hun onlangs uitgekomen album 'A Dying Lie'. Hun 'less-is-more en no-subtelty' houding zorgt voor een rauwe thrashmetal sound met plaats voor melodie. Voor Resurrect Tomorrow is nooit iets hard genoeg!
www.resurrecttomorrow.com

Seven Year Servant
De Utrechtse band Seven Year Servant is in het voorjaar van 2012 gestart als een driemansformatie. De rock/metalachtergrond en voorliefde voor singersongwriters leverde genoeg inspiratie voor veelzijdige muziek. Al snel bleek dat de ambities in het schrijven van muziek groter waren dan de drie bandleden live zouden kunnen uitvoeren. Na toevoeging van een tweede gitarist kan Seven Year Servant nu als viertallige band op het podium recht doen aan hun eerste album 'The Half Life of Fact', dat begin 2014 zal uit komen.
https://soundcloud.com/sevenyearservant

terug naar de FrontpageWildcard ronde