test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 8 donderdag 6 maart @ dB's
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

The Macaws
Catchy refreinen en een alternatieve rocksound met een Oldskool randje. Dat zijn 'the Macaws' uit Amsterdam. De band bestaat uit zangeres Simone van Vugt, zanger Remy de Boer, gitarist Julien Graute, bassist Bronco Kuijt en drummer Guy Pek. De veelvuldig terugkerende samenzang en de stevige, bombastische rock beats in hun blues georiënteerde songs zijn te vergelijken met bands als Biffy Clyro, Band of Skulls en The Dead Weather, maar de band heeft vooral een heel eigen geluid.
https://www.facebook.com/TheMacawsBand

Brand Ares
De drummer luistert naar metal. De bassist naar punk. De sologitarist luistert naar symfonische rock en de zanger naar klassieke muziek. Maar samen luisteren ze naar de naam Brand Ares, en spelen ze rock. Klassieke rock. Zonder veel opsmuk, maar wel met de nodige overtuiging. Een springlevend anachronisme en een kaartenhuis van kabaal!
http://www.brandares.com/

Overdwars
Overdwars is een band uit Utrecht, die eigen muziek speelt die zich het beste laat omschrijven als melodische indierock met hier en daar een scherp randje. De band bestaat in de huidige bezetting sinds 2012. De bandleden hebben voor Overdwars allen in diverse andere bands gespeeld. In 2013 hebben ze hun demo "Three ways to kill a snail" opgenomen en sindsdien is de band regelmatig op de planken te vinden.
www.overdwars.com

Blind Ambition
Blind Ambition (Utrecht) heeft sinds 2013 haar definitieve vorm. Tole (drums), Bastijn (bas), Maurice (gitaar/vocals) & Josquin (gitaar/lead vocals) nemen een voorbeeld aan de rockbands van voor de eeuwwisseling en produceren melodieuze rockmuziek afgewisseld met ingetogen nummers. Ze zijn de liefdesbaby van Guns 'n Roses, Pearl Jam en Queens Of The Stone Age. Bij elkaar opgeteld hebben ze ruim zestig jaar ervaring en dat spat ervan af!
https://www.facebook.com/blindambition.nl

Moonck
Er klinkt een eigenzinnig dromerige sfeer in hun muziek. Met zang, dwarsfluit, akoestische gitaar, klarinet, das glockenspiel en een trom is Moonck een muzikaal uitdagend trio. 3voor12: De meisjes lijken verlegen maar klinken volwassen en zelfverzekerd (vpro‚s 3voor12, live review).
http://www.youtube.com/watch?v=aTaEWiv8-c4

Entree €3

terug naar de FrontpageVoorronde 8