test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 7 vrijdag 28 februari @ ACU
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

Wooden Soldiers
In een stijl die het beste te omschrijven is als Soulfolk met een jazzy randje bezingt Wooden Soldiers de kleine dingen in het leven waar je lang over na kunt denken. Echte gevoelsmuziek, met meerstemmige lijnen, voor de fijnzinnige luisteraar, een heerlijk warm bad om in weg te zakken.
www.woodensoldiers.nl

Le Garage
Le Garage: het drietal dat Utrecht eindelijk die grote beurt gaat geven. Gitarist Johnny Jack en zanger/mondharmonicaspeler Monsieur Renault kennen elkaar uit de Shakin‚ Pelicans, waarmee ze reeds binnen- en buitenland platspeelden en vaste gast zijn op onder andere het Oerolfestival. Drumster Rusty maakte jarenlang de Amsterdamse en Utrechtse bandscene onveilig. Sinds kort steken zij samen de handen uit de overall in de nieuwe Utrechtse sensatie Le Garage: een nog prille formatie die nu al het dak van menig werkplaats eraf blaast met ronkend gitaarspel, hoekige drums en doorleefde mondharmonicasolo‚s. Vuige bluesrock met een snufje Cuby, een vleugje Black Keys en vooral heel veel eigen smeermiddel. Hier en daar valt nog wat te sleutelen, maar in Le Garage is nooit iets af. Bovendien gaan M. Renault, J.J. en Rusty liever op zoek naar de vieze plekjes in het motorblok dan het plaatwerk nog eens op te poetsen. Om uiteindelijk scheurend op weg te gaan na!
http://legarage.bandcamp.com/

Sputnik Effekt
Sputnik Effekt, popband, momenteel gevestigd in Utrecht. De vierkoppige formatie heeft geen banden met het Kremlin, maar Vladimir Putin schijnt al jaren een trouwe fan te zijn. Sputnik Effekt speelt popmuziek met een alternatief randje. De band schreef de afgelopen twee jaar een gevarieerd repertoire bij elkaar. Van stevig tot meeslepend, maar altijd heel erg 'Sputnik Effekt'.
http://www.sputnikeffekt.nl/

Life's Too Short For Us
Life's Too Short For Us draait om één ding: pop-punk muziek met veel energie en positieve 'feel good' vibes waar het publiek helemaal op los kan gaan! De band begon als een excuus om af en toe wat te zuipen, lachen en het gezellig te hebben met vrienden, maar na de goede ontvangst van hun eerste demo is dit kleine project uitgegroeid tot full time band. "De Blink-182 en A Day to Remember invloeden zijn meteen duidelijk en de 'pool party' stijl druipt van de nummers af" zegt het Britse rockblad Stencil Magazine. Met de onlangs uitgebrachte EP 'Everything's Fine', die volgens DutchScene.nl een ware terugblik is op de jaren '90 punkrock, zullen zij het aankomende jaar veel in het binnen- en buitenland te zien zijn, met als missie om nog meer mensen aan te steken met hun pakkende geluid.
http://lifestooshortforus.bandcamp.com/

Shade of Hatred
Shade of Hatred is een Melodische Death Metal band uit De Bilt. Voortgekomen uit het idee van Florian ontstond de band in 2011. Gebaseerd op een duidelijke muzikale visie vormde de band zich met Rik als vocalist, Florian en Bas op gitaar, Terry op bas en Yannick op drums. Met een passie voor melodie in combinatie met bruut geweld, brengen de vijf jonge maar ervaren muzikanten sterke en boeiende nummers gecombineerd met thema's als oude en vergeten mythologische verhalen tot kritische reflecties op de hedendaagse samenleving. Gedreven, gepassioneerd, maar vooral Metal!
www.shadeofhatred.bandcamp.com

Entree €3

terug naar de FrontpageVoorronde 7