test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 6 donderdag 20 februari @ dB's
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

Menhir
Ergens om de hoek bij Queens of the Stone Age en dichtbij het dorp van Asterix is Menhir opgericht in januari 2012. Wat resulteert is een mix van keiharde stoner aangedikt met een flinke portie southern rock. Door de combinatie van 2 bassisten en een drummer brengt Menhir superzware stonerriffs, brullende bastonen en prehistorische grunts.
www.menhirband.com

Lost Highways
Lost Highways is een gloednieuw duo uit Utrecht. Orgel, piano, drums en kwastjes ontmoeten elkaar. Sfeervolle melodieŽn en epische stukjes gemengd in een explosieve cocktail van dynamische geluiden.
www.losthighways.nl

The Seem
Vijf meiden uit regio Utrecht vormen rockband The Seem. De girls geven het genre echter een flinke twist met hun eigen roze randje. Begin 2011 bundelden zij hun krachten en is niets ze te gek. Van het geinbeat festival en het from the beginning festival tot akoestische sessies tijdens Gluren bij de Buren in Houten, Nieuwegein en Utrecht, alle kansen worden aangegrepen. Ja, ja, deze dames zijn ready to rock it!
www.theseem.nl

Morton Railroad
Morton Railroad speelt eigenwijze country-folk en geeft een Utrechtse draai aan het genre. Melodieuze liedjes met een stoffige, rafelige rand. De band wordt sterk beÔnvloed door Amerikaanse muziek uit de jaren zestig en zeventig en dat kun je horen. The Doors, Neil Young, Lynyrd Skynyrd, Gram Parsons, vele invloeden komen voorbij en kleuren de muziek. De band, bestaande uit Leon van Kouwen, Guido Meulendijks, Jeroen Lugtigheid en Ivo Nicolaes speelt ruim twee jaar samen en is klaar om hun muziek aan de wereld te laten horen.
http://mortonrailroad.bandcamp.com/

Mores
Mores maakt vuige riffrock met invloeden uit alle windstreken. Stoner, pop, metal; alles gaat in de blender en wordt vorm gegoten in compacte, catchy nummers met een gruizige afdronk. Vraag de heren naar invloeden en ze zouden kunnen schermen met Deftones, Queens of the Stone Age, Triggerfinger en Faith No More. Maar daarmee zouden ze zichzelf, noch hun helden recht doen.
http://mores.bandcamp.com/

Entree Ä3

terug naar de FrontpageVoorronde 6