test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 5 vrijdag 14 februari @ dB's
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

Confession
Maakt dansbare rock gebaseerd op de 70's maar absoluut niet gedateerd. Ze halen inspiratie uit legendes als Queen, Hendrix en Prince maar worden ook be´nvloedt door moderne acts als Queens of the Stone Age, Foo Fighters en Muse.
www.confessionrocks.nl

The Royal Engineers
Stomende jaren '70 pop, be´nvloed door The Police, The Beatles en Herman Brood and his Wild Romance.
http://www.theroyalengineers.nl/

Short Summer
Short Summer is een onafscheidelijk muzikaal trio dat de grenzen tussen melodieuze pop en grooverock steeds verder verkent. Altijd centraal staat de juiste combinatie van pompende drums, felle gitaren en catchy melodieŰn. Kenmerkend zijn een frisse sound met een vleugje melancholie. De energieke nummers hebben variatie in hun sound door de invloed van o.a. Nada Surf, Motorpsycho en Weezer.
https://facebook.com/shortsummer

The Bridge
The Bridge wordt gevormd door 4 studenten. The Bridge schrijft vooral eigen liedjes, in het genre indie-, psychedelic en garagerock. Na een jaar intensief jammen is The Bridge eindelijk klaar om het podium op te stappen. De band bestaat uit een lead gitarist, een bassist, een drummer en een zanger/rhythm gitarist.
https://www.facebook.com/pages/The-Bridge/261979680544836?fref=ts

Synergy Protocol
Synergy Protocol is een nieuwe progressieve metalsensatie opgericht door bassist Wim Smits (ex Jewel). Progressief door de gecompliceerde arrangementen. Metal, omdat de gitaar voluit gaat! Zangeres Laura Guldemond studeert aan de Metal Factory en weet bij menigeen de gevoelige snaar te raken. Combineer jong bloed met doorgewinterde metalheads, dan krijg je Synergy Protocol!
https://www.facebook.com/SynergyProtocol

Entree Ç3

terug naar de FrontpageVoorronde 5