test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 3 donderdag 6 februari @ dB's
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

Boomslang
Boomslang (spreekt uit Boemsleng) is een trotse Hard Rock band uit Woerden, Wij zijn momenteel op heel hard op zoek naar applaus van publiek. Wij spelen een divers repertoire en rocken over de algehele lijn harder dan een tosti.
https://www.facebook.com/dispholidustypus?ref=hl

Bloodgod
Bloodgod is een trio maar maakt herrie voor zes. Dat gebeurt al snel als metalband. Sinds begin 2013 bestaat Bloodgod uit muzikanten die hun sporen verdien(d)en in Hymir, Cenotaph/Player (Slayer-tributeband) en Nuestros Derechos/Agents of Entropy. Debuut-ep, 'Pseudologia Phantastica', is net verschenen met positieve reacties van publiek en pers. "Een band die zich niet laat limiteren tot de ongeschreven regeltjes van een bepaald genre en met behoorlijk wat potentie", aldus Lords of Metal. Wings of Death schrijft: "Enthousiast gebrachte death/grind met enkele avontuurlijke wendingen. Dit kleine klassieke gerecht smaakt naar meer." Zin gekregen? Kom proeven tijdens Clash of the Titans!
www.bloodgod.nl

Offerblok
Uit de as van de band 'Spark to Fire' rijst eind 2013 'Offerblok', een band met vele gezichten en weinig grenzen. Met Spark to Fire's laatste cd 'Trauminsel' (2012), plantte de band het zaad voor een nieuw concept waarin stijlen op het hakblok worden gelegd en nieuwe creaties worden gesmeed. De eerste E.P. is in de maak maar 'Offerblok' is vooral een live band. Energiek en ondersteund met hallucinerende visuals. Een poëtische klap in het gezicht!
https://www.facebook.com/offerblok

STATE Music
Vette grooves, melodische basgitaar, warme funky gitaar, sfeervolle dwarsfluit. STATE Music zet het geluid neer van de funk uit de jaren 70, neemt je mee op een swingende reis door vervlogen tijden, haalt je uit de sleur van de moderne wereld en geeft je de vrijheid om helemaal jezelf te zijn en los te gaan op een funky STATE of mind. De nummers van STATE Music worden volledig in samenwerking van alle bandleden geschreven. Het is het resultaat van een gelijkheid in denken en ervaren, het vijlloos aanvoelen waar de groove naar toe gaat en waar de roots ligt. Chris bespeelt de gitaar met een eigenzinnige bluesy inval, Martijn weet de melodische kant van de funk naar voren te halen op de basgitaar, Pascal speelt de drums waar je niet stil bij kunt blijven zitten en Peter maakt het beeld compleet van lavalampen en spiegelbollen met de dwarsfluit.
www.statemusic.nl

Circle Time Parade
"The Circle Time Parade" is een rockformatie uit Utrecht, opgericht in 2008 door Ramon Mostert (zang en slaggitaar) en Hubert Grachten (bas). De groep heeft door de jaren enkele personele veranderingen meegemaakt maar is sinds een jaar compleet met Max Geoffroy Chateau op drums en Cees Taal op lead-gitaar. Deze band categoriseert hun stomende repertoire het liefst onder de noemer BritRock. Invloeden vinden zij o.a. in uiteenlopende groepen als o.a. The Libertines, The Small Faces, Arctic Monkeys en The Velvet Underground.
https://myspace.com/circletimeparade

Entree €3

terug naar de FrontpageVoorronde 3