test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 10 donderdag 20 maart @ Tivoli Spiegelbar
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

Sorry Bunch
Een volledige band, die slechts bestaat uit piano, drums en zang. Zwaar, meeslepend, maar toch strak en aansprekend. De aandacht verslapt zelden door de dynamische opzet van de muziek. Live is vooral de interactie tussen de bandleden belangrijk, en omdat we slechts met tweeŽn zijn, ontgaat het publiek niets.
http://sorrybunch.com/

Dias & the Astronauts
Dias & the Astronauts kwamen in 2008 bij elkaar als een studio project in het leven geroepen door Bobby Dias. De energieke mix van stoner, rock 'n roll en punk invloeden is het best te beschrijven als "Elvis on crack". In september van 2013 besloot Bobby dat het tijd was om de band uit de studio te halen en zijn muziek live te laten horen. Hij vond drummer Eddy en zijn maat Kenny voor op de bas. Hun doel is om hun muziek aan zo veel mensen mogelijk te laten horen. "Their tunes will start you rollin'!"
https://soundcloud.com/#bob-termaten/sets/god-damn-ready-to-roll

Gwladys Street
Begin 2013 werd Gwladys Street gevormd. Een nieuwe post-punk band uit Utrecht genoemd naar een straat bij Goodison Park in Liverpool. Hun gezamenlijke liefde voor bands als the Whipers, Joy Division, Pixies en Sonic Youth drijft hen om catchy indie rock tunes met een edge te maken die soms naar de shoegaze neigen.
https://www.facebook.com/pages/Gwladys-Street/333255010046944?fref=ts

The Mrs.
Groovende gitaarriffs, een denderende ritmesectie en een flinke scheut catchy zang: dat is The Mrs.! Geen slappe hap, maar onvervalste grooverock afkomstig uit Utrecht. In 2012 trok The Mrs. het land door met onder andere optredens tijdens het Friends & Bandsfestival in Enschede, de Haagse Pop Week, IJsselpop en het enorme Solar Weekend Festival in Roermond. Na een knallende gig op Altersonic - Eurosonic/Noorderslag en Koninginnedag, startte de band haar zoektocht naar een nieuwe bassist. We naderen 2014, en de bassist is inmiddels gevonden. Samen met Stijn Warendorff duikenLaura, Eveline en Karin de oefenruimte en studio in. Vanaf 2014 gaat het gas erop met nieuwe songs, nieuwe opnames en nieuwe gigs!
www.themrs.nl

Matter of Seconds
Matter of Seconds bestaat al sinds 2008 en is te omschrijven als eigentijdse indie rock band met energieke prog-pop invloeden. De sound van Matter of Seconds is te herkennen aan de keyboard riffs met eigen synthesizer geluiden, de originele gitaarpartijen, het energieke drumwerk met daaronder een solide bas en de tweestemmige zang. In maart 2013 won Matter of Seconds de Kleine Prijs van Nieuwegein met zowel de jury als de publieksprijs. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan hun debut EP.
https://www.facebook.com/MatterofSecondsMusic

Entree Ä3

terug naar de FrontpageVoorronde 10