test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Voorronde 1 donderdag 23 januari @ EKKO
De winnaar van de voorronde gaat door naar een van de halve finales die plaats vinden in april.

Deceitful Echoes
Deceitful Echoes is een 4-koppige melodic progressive rock formatie die is gevormd door 4 vrienden in een zoektocht naar muzikanten voor een band. D.E. is een groep toegewijde vrienden die er van houden muziek te maken die hun in staat stelt zich over te geven aan hun emoties en verhalen te vertellen. Geļnspireerd door verschillende rock, metal en alternatieve bands, schrijft D.E. muziek die kan worden gedefinieerd als energiek en gevoelig.
www.deceitfulechoes.nl

Resurrect Tomorrow
Resurrect Tomorrow is een vierkoppige thrashmetal band uit omgeving Utrecht. De band begon in februari 2012 en is gelijk begonnen met het schrijven van nummers voor hun onlangs uitgekomen album 'A Dying Lie'. Hun 'less-is-more en no-subtelty' houding zorgt voor een rauwe thrashmetal sound met plaats voor melodie. Voor Resurrect Tomorrow is nooit iets hard genoeg!
www.resurrecttomorrow.com

Charmplay
Charmplay is een engelstalige indie-pop band uit Nederland Deze heren combineren aanstekelijke melodiee?n met dansbare ritmes en een 'feelgood vibe'. De teksten zijn autobiografisch, maar toch herkenbaar voor velen. Energieke live performances die met flair worden gebracht maken het plaatje af. De popsongs worden gebracht met de nodige charme en een knipoog.
www.charmplay.com

What Gloom
What Gloom brengt met hun psychedelische indiepop - rock je hoofd van slag en je lijf op hol. De band, geformeerd op het conservatorium te Utrecht, heeft binnen een jaar tijd een intensief repertoire geproduceerd dat muzikaal alle kanten op schiet, maar steeds de rode draad van maffe licks en bizarre twists behoudt.

Beyond Violet
Beyond Violet maakt een mix van rock, gothic en metal. De band brengt pakkende melodieen en een theatrale, energieke sound. Invloeden zijn onder andere Rammstein, Muse, Unsun, Within Temptation, Syrenia en Arch Enemy. Eind januari komt de EP 'Frozen Words' uit.
www.beyondviolet.nl

Entree €3

terug naar de FrontpageVoorronde 1