test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Juryrapport voorronde 9 donderdag 13 maart @ Tivoli Spiegelbar
Vanavond alweer de een na laatste voorronde van Clash of the Titans. In de jury bij deze eerste editie in de Spiegelbar waren:
Marc van der Laan: Redacteur 3voor12 Utrecht
Jeroen van Beek: Pollination - Utrecht popprijs
Anne van Tongeren: Coordinator Popronde Utrecht - Alles Los Agency - Festival Eigenwijzer
Jan Schellink: Utrechts improvisatiemuzikant o.a van het Proeflokaal
Devika Partiman: Projectleider van De Utrecht Popprijs - Muziekprogrammeur van het Food Film Festival - Producent van het Amsterdam Roots Festival - Tourmanager van Wouter Hamel

Winnaar: Seedorf

the London Underground<br> Een lastige band om te beoordelen in deze setting. Leuke humor, maar wellicht soms wat te veel. Onbevangen en ontluikend. Catchy songs. In zijn basis is het goed. Creatief opgelost dat er een bandlid mist. CommerciŽle potentie.
www.youtube.com/the24tea

Dirty Napkinz
Goed op elkaar ingespeeld en zit muzikaal goed in elkaar. Bij vlagen is het zeer interessant. Hou de energie vast die jullie later in de show lieten zien. Shout out naar de gitarist. Zanger mag zich meer presenteren.
https://soundcloud.com/dirtynapkinz

Seedorf
Goed uitgevoerde post-rock. Sterk samenspel, veel dynamiek. Sommige overgangen kunnen een stuk strakker. Op sommige momenten viel de spanning even weg, maar dit werd goed opgevangen. Een van de juryleden kreeg tranen in zijn ogen!
seedorfmusic.bandcamp.com

White Shadow
Toffe frontman! Lekkere rock, binnen het genre zeker niet slecht. Jullie hebben al karakter, maar voel je vrijer in de nummers. Werk aan de hooks in de nummers.
whiteshadow-music.wix.com/whiteshadow

Groove Garden
Goeie band die lekker grooved. Doet zijn naam eer aan. Goede leadgitarist. De liedjes mogen pakkender. Het onderscheidt zich niet in het stijlbeeld. Elk nummer is anders, maar binnen de nummers gebeurt er te weinig.
groovegardenmusic.com

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 9