test

 >> The Clash of The Titans editie 2015

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Alle info 2014
Frontpage

Juryrapport voorronde 8 - 10 april @ dB's

De tijd gaat snel wanneer je het leuk hebt, tijd voor voorronde 8 alweer! Vandaag zullen de bands beoordeeld worden door Bas Allein Richir (Secret Handshake club - drummer bij Join the Cavalry - drummer April), Yasmin Widodo (Danny Black & Shirley Blind - Oud Clash deelneemster en winnaar) en Rosan van der Aa (Voormalig zangeres Orphanage - betrokken bij schrijfproces Delain). Zij zullen een winnaar moeten kiezen uit de vijf spelende bands van vanavond.

Winnaar: Crimson Inc.
Wildcard: geen

Crimson Inc.
Het was een amusant en gezellig optreden. De band heeft goede muzikanten en er hing een gezellige sfeer. Het mist dynamiek en het is af en toe niet strak. Daar kan aan gewerkt worden. De band heeft ontzettend veel potentie, maar leer professioneel te zijn. Let ook op uitspraak. Wat de jury nog wil meegeven voor de halve finale: zet de puntjes op de i.

Grey Nomad
Er was een ruimtelijke sfeer in de sound. De band heeft een goede sfeer gecreëerd. Er waren technische problemen tijdens het optreden, maar daar moet je mee kunnen dealen. Maak contact met het publiek op zo’n moment, door een klein praatje te maken.

Juicy Jones
Er stond duidelijk een bandje. De uitvoering was iets te netjes, niet erg origineel en voorzichtig. Daar kan aan gewerkt worden. De band heeft goede muzikanten, vooral een hele goede bassist en goede samenzang.

Leoparte
De band was super enthousiast en jullie doen lekker wat jullie doen. Er mist echter diversiteit in de nummers, daar kan aan gewerkt worden. Het laatste nummer was super goed (en de meisjes vooraan die meezongen ook).

Wraak
Het optreden denderde als een trein. Het was echte metal met een bijbehorende metal show. Het was leuk om te zien. Maar als je een band wil zijn, zorg dan dat je er als een band uitziet, als een geheel. En wees kritisch op je gitaarspel.

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 8