test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Jurryrapport voorronde 8, 6 maart @ dB's
Vanavond de laatste voorronde in dB's van Clash of the Titans 2014. In de jury zaten:
Silvia Vermeulen - Studio Moskou
Jair misschien - Sedate Bookings
Gijs Oomkens - Utrecht popprijs
Marcel Kamphuis - programmeur Shape of Punk to Come @ EKKO - Comedynight @ Tivoli - publiciteit Nordic Delight - nieuwsredactie Festivalinfo - fotograaf Utrecht Dichtbij

Winnaar: The Macaws

The Macaws
Relaxte uitstraling. Wellicht is het ietwat genregevoelig, maar het staat er gewoon. De uithalen van de zangeres en de solo's van de gitarist zorgden voor kippenvel bij een van de juryleden. De muzikanten zijn los goed en samen beter. Overtuigende band.
https://www.facebook.com/TheMacawsBand

Brand Ares
Goeie bandsound, maar technisch niet heel sterk. Fijne stem alleen is de zanglijn onsamenhangend. De algehele sound is ok, en de nummers in grote lijnen ook. Toch heeft de jury het gevoel dat het niet helemaal klopt. Let er ook op dat je weet waar je staat. Doe niet alsof je in een stadion staat terwijl je in dB's staat. Jullie laten wel zien dat jullie goed in jullie vel zitten.
http://www.brandares.com/

Overdwars
Professionele setting en uitstraling. Het kan wel iets losser. Songs misschien iets te lang waardoor de spanning moeilijk vast te houden is. Prima Britpop en goede songs. Eerste helft is wat sloom, de tweede helft is wat meer uptempo en komt beter uit de verf.
www.overdwars.com

Blind Ambition
Leuke songs, goeie muzikanten. De performance van de bassist vond de jury iets te overdreven, de rest van de band zou eigenlijk mee moeten gaan op dat niveau. De twee gitaren worden niet genoeg benut. De band mag meer een eenheid vormen. Vooral de rustigere stukken blijven bij.
https://www.facebook.com/blindambition.nl

Moonck
Boeiend, experimenteel en erg goede samenzang. Vind de balans tussen song en sfeer. Goeie gitariste. Er zijn veel instrumenten en de presentatie is innemend. Doet af en toe aan Kate Bush denken (dat is positief). Als het mogelijk is, het keyboard weg uit het midden.
http://www.youtube.com/watch?v=aTaEWiv8-c4

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 8