test

 >> The Clash of The Titans editie 2015

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Alle info 2014
Frontpage

Juryrapport voorronde 7 -3 april @ ACU

Op vrijdag 3 april heeft de zevende voorronde van Clash of the Titans 2015 plaatsgevonden. De bands werden beoordeeld door Stefan Breuer (I Am Oak, Lost Bear, Tiny Room Records), Robby Wouters (I Am Oak), Jacco van Elst (Fire Harvest, This Leo Sunrise, Holden Goldmund) en Daniel Papen (Boy Ler, Danny Black and the Naked Short Sellers, Danny Black and Shirley Blind). Zij hebben uit de vijf bands die vanavond hebben gespeeld de winnaar gekozen en de hieronder staat wat zij te zeggen hadden over de bands.

Winnaar: Seven to Eleven
Wildcard: Geen

The Mad Baron
Misschien wel te gelikt en de presentatie mag beter. Minder praten tussen de nummers door en meer spelen. De zang stemmen passen goed bij elkaar maar er zitten soms te veel ideeën in de nummers waardoor het te onsamenhangend wordt.

Seven to Eleven
De band had originele ideeën en ze waren verrassend volwassen. Wel belangrijk is dat de gear van de muzikanten in orde is. Het was namelijk erg duidelijk dat er een gitaar vals stond. Dit kan je voorkomen! Onderling was er een goede communicatie en het geheel mag nog wel wat strakker.

Sam Rodrigues
Er stonden goede muzikanten op het podium, maar er mist samenhang. Er mag meer inhoud gegeven worden aan de muziek. De toetsenist was erg goed en het laatste nummer dat ze speelden was erg creatief. Helaas werkte de zang alleen in een klein bereik.

The Seem
De band komt heel goed over ondanks dat het sloppy was. De zangeres moet meer aansluiting krijgen met de band. Je kon merken dat de band enthousiast was en dat komt erg vermakelijk over. Het geheel mag strakker, ondanks dat rommelen bij deze muziek mag, mag dat wel beter worden.

Cuban Cigar Club
De Band heeft erg goed gespeeld en wat fijn om deze avond solo’s te horen. Het geheel is wel te standaard en de visie van de band is niet echt duidelijk. Daarnaast stond de band er wel goed en hebben ze een goed geluid.

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 7