test

 >> The Clash of The Titans editie 2015

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Alle info 2014
Frontpage

Juryrapport voorronde 6 - 27 maart @ ACU

We zijn over de helft! Vandaag is het tijd voor voorronde nummer 6. Vandaag zullen de bands beoordeeld worden door Thomas Bröker (Bookingsagent bij The Bakery en Blowpipe - programmeur bij Elevator Sessions - programmeur IBB Fest - programmeur Club 3voor12/Utrecht), Jerry van Vliet (Soesterberg Live) en Martijn Mannak (Full Spectrum Bookings). Zij zullen een winnaar moeten kiezen uit de vijf spelende bands van vanavond.

Winnaar: DIRT A GOGO
Wildcard: geen

Nachtval
Het was heel verrassend. Het zat goed in elkaar, maar het geheel mag strakker. Er mag ook meer verandering tijdens de nummers komen. Als je graag een intro wilt, gebruik dan de viool en de piano aangezien je die in de band hebt. Over het algemeen waren de nummers spannend en leuk. Het tweede nummer was het beste, dit was een sterk nummer omdat de viool een grotere rol had.

The Shenanigans
Ondanks dat het vrolijke up-tempo muziek is, slaat de vonk niet echt over op het publiek. De zang mag iets meer 'poppen'. De band is duidelijk goed op elkaar ingespeeld, tot dansjes aan toe. Het is duidelijk dat de band er plezier in heeft en dat is leuk om te zien.

True Citizen
Het optreden was prettig om naar te luisteren, erg fijne stemmen en samenzang. De eerste twee nummers waren goed. Er hing een spanning in de lucht, maar die wordt niet ingelost. De spanningsboog mag explosiever. Kijk naar de arrangementen.

DIRT A GOGO
De band drukt een eigen stempel op het genre, vooral door de zang. Het optreden was erg geloofwaardig. De nummers klopten, maar denk aan je hooks. Wees misschien iets pakkender in de refreinen, riffs en dynamiek.

Port
Het eerste nummer was strak. Tip: kies een genre, en ga daar dan helemaal voor. Er kwamen nu veel stijlen naar voren, waardoor alles goed was, maar het was het net niet.

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 6