test

 >> The Clash of The Titans editie 2015

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Alle info 2014
Frontpage

Juryrapport voorronde 3 - 6 maart @ EKKO

Het is alweer tijd voor voorronde nummer 3 van Clash of the Titans. Vandaag zullen de bands beoordeeld worden door Robby Wouters (I am Oak), Peter Fokkema (Producer - audio engineer - speelt in The Philistenes en BloedGrijs), Jerry van Vliet (Soesterberg live) en Stefan Breuer (I Am Oak, Lost Bear en Tiny Room Records). Zij zullen een winnaar moeten kiezen uit de vijf spelende bands van vanavond.

Winnaar: Cora Kemperman en de Schuurmachines
Wildcard: Niet uitgedeeld

Cora Kemperman en de Schuurmachines
Charmante dames met goede liedjes, goede meerstemmigheid en catchy refreintjes. Er mag meer nadruk komen op de goede samenzang en daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor 1 zangeres voor de continuiteit. De band is rammelend, maar daarmee niet storend.

Jesco
De band bestaat uit goede muzikanten en daarbij mag ook zeker de drummer benadrukt worden. Muzikaal zijn ze niet erg origineel, en de set wisselt nogal. De extraverte frontman past zeker goed bij de band en kan er een erg leuke show van maken.

The Sticky Tongues
De band mist samenhang en moet hard gaan werken aan zijn podiumprestatie. Er is weinig originaliteit in de nummers en de nummers blijven ook niet echt hangen. De drummer is erg energiek, wat het wel een duw geeft.

Sativa
De band zat er lekker in en het samenspel was over het algemeen prima. Goede muzikanten en je kan zien dat ze lol hebben in het spel. Er wordt gewisseld tussen genres, waardoor de nummers niet altijd even goed uit de verf komen. Er mag op het podium een zekerdere houding neergezet worden en de gitarist zingt zeer overtuigend en duidelijk. Belangrijk om 1 frontman te kiezen.

Herr Flemm
De band begon sterk, maar zakte halverwege de set in om vervolgens weer goed te eindigen. Er worden goede samples gebruikt, maar die zijn soms teveel aanwezig. De live band mag meer gebruikt worden, al is die niet altijd even strak. De presentatie is erg goed door de goede frontman, werk vooral aan de constante kwaliteit.

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 3