test

 >> The Clash of The Titans editie 2015

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Alle info 2014
Frontpage

Juryrapport voorronde 2 - 27 februari @ dB's

De tweede voorronde van Clash of the Titans 2015 is een feit. Vandaag zullen de bands beoordeeld worden door Sander Klijn (Bliep bouwer als Bitebits - zanger/gitarist Good Dog Happy Man - sounddesigner bij Super Audio Bros), Robby Wouters (I am Oak), Jerry van Vliet (Soesterberg Live) en Peter Fokkema (Producer - audio engineer - speelt in The Philistenes en BloedGrijs). Zij zullen een winnaar moeten kiezen uit de vijf spelende bands van vanavond.

Winnaar: Jorn ten Ham
Wildcard: Identity Circus

Too Loud for Granny
De ritme sectie was strak, maar het was te braaf voor punk. Het is een leuke mix van stijlen maar het loopt nog niet helemaal goed. Er zou iets meer afwisseling mogen zijn tussen de nummers. Goede leadgitarist en stabiele drummer.

Jorn ten Ham
Zijn stem trekt het naar een hoog niveau. Hij heeft een mooi eigen geluid, maar maak het nog meer eigen (bv qua teksten – zoek je vocabulaire). Werk daarnaast aan je Engelse uitspraak. De muziek is relaxed en geloofwaardig. Goed gitaarspel.

Purple Streetgrass
De muziek is helemaal 90's – niet 2015. Het is een leuke band voor in de kroeg, maar het samenspel verloopt nog niet helemaal goed.

Identity Circus
Goede opener, maar daarna zwakte het wat af. De frontman gaf een goede performance maar zat er af en toe wel naast met de zang. De band heeft veel speelplezier onderling en dat is te zien. Goede vibe. Het is niet per se nodig om alle bandleden voor te stellen gezien de speeltijd.

Roeland / Relajust
Adequate muzikant, maar typische singer-songwriter. Hij heeft een goede (schreeuw)stem, zou misschien beter tot zijn recht komen met een band erbij. Goed gitaarspel en groot bereik in zijn stem.

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 2