test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Juryrapport Voorronde 2 24 januari @ ACU

Helaas moest de band Orbit Outlaw vandaag verstek laten gaan i.v.m. met een zieke in de band. Vanavond dus vier bands in plaats van vijf. In de jury zaten vanavond: Martijn de Jong (Just LikeYour Mom Toursupport, Tourmanager voor o.a. Julia Holter (US), en Megafaun (US), Programmeur ACU), Jeroen van Beek (Pollinatiom), Martijn Mannak (Staplab, boekingen bij For the Road) en Marc van der Laan (3voor12Utrecht).

Winnaar: Ill&Ape

SANE
De zang mag meer aandacht krijgen, maar het zit muzikaal goed in elkaar. Niks mis met het samenspel. De podiumpresentatie mag iets overtuigender.
http://sanerock.nl/sanerock/News.html

Ill & Ape
Goeie presentatie en flow. Spoken word was goed de beats mogen daarna er wat harder in komen. Er mag iets meer balans in het geluid.
https://soundcloud.com/ill-ape/ill-ape-ill-ape

El Cheapo
Voor een eerste show was het goed, maar het is nog geen geheel. De puntjes moeten nog op de "i" worden gezet. De afwisseling in de nummers is goed. De presentatie is nog wat te statisch, die mag wat spannender. Het eerste deel van de set was sterker.
www.facebook.com/elcheapotheband

Sealex
Chille muziek vond de jury! De bandpresentatie was goed. Werk aan de liedjes en gooi er iets diversiteit in zodat het wat meer blijft hangen. De gitarist is goed vonden de juryleden. De zang mag wat dynamischer.
https://soundcloud.com/sealex

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 2