test

 >> The Clash of The Titans editie 2015

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Alle info 2014
Frontpage

Juryrapport voorronde 10 - 24 april @ dB's

De tiende en laatste voorronde van Clash of the Titans 2015 is een feit. Vandaag zullen de bands beoordeeld worden door Martijn Mannak (Full Spectrum Bookings), Marcel Kamphuis (programmeur Shape of Punk to Come @ EKKO - Comedynight @ Tivoli - organisator huiskamerconcerten - Journalist Oor - fotograaf Utrecht Dichtbij), Marije van Veen (Lexicon Bookings - Recordstore Day) en Rosan van der Aa (Voormalig zangeres Orphanage - betrokken bij schrijfproces Delain). Zij zullen een winnaar moeten kiezen uit de vijf spelende bands van vanavond.

Winnaar: Brothers on the Edge
Wildcard: Pick-a-Lily

Cosmopolitans
De band had erg veel speelplezier en is super leuk voor op feesten en partijen. Het was een gevarieerde set. Kijk wel naar je eigen stijl, want deze is nu onduidelijk. Werk ook aan Engelse uitspraak, en aan het goed stemmen van de gitaren.

Brothers on the Edge
De band bestaat uit goede muzikanten en heeft een goede zanger, maar het optreden mag iets explosiever in de arrangementen. De basis is goed, maar perfectioneer het. De totale podiumpresentatie mag overtuigender. De band heeft zeker feestpotentie en het jamsessie-element was leuk.

Silence
De zangeres heeft veel potentie. Het optreden was echter rommelig. Werk eraan om één band te worden, en waarnaar je naartoe wil gaan als een band. Het lijkt nu een beetje alsof de zangeres in de verkeerde setting staat.

Grin & Bear
Hier stond echt een bandje met een goede presentatie. Maar als de vrouwen zo opgedost zijn, moeten de heren ook hierin meegaan. Het was een gedurfd optreden, maar probeer het uniek te maken (zowel outfits als muzikaal).

Pick-a-Lily
Deze band is jong en heeft potentie. Blijf bij Engelse teksten. Soms was het optreden rommelig, maar met genoeg oefenen moet het wel lukken. Er waren leuke arrangementen, maar let op eentonigheid. De samenzang had geen meerwaarde.

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 10