test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Juryrapport Clash of the Titans voorronde 10, 20 maart @ Spiegelbar
De laatste voorronde van Clash of the Titans 2014 alweer! Wat gaat de tijd toch snel wanneer je het leuk hebt. De eer aan vier juryleden om de laatste winnaar van deze voorrondes te kiezen. In de jury zaten:
Jerry van der Vliet: Soesterberg Live
Thomas Broker: programmeur club3voor12Utrecht - IBB-Fest - Elevator Sessions - Manager oud Clash winnaar La Corneille
Jeroen Boekhorst: programmeur dB's
Jacco van Elst: Fire Harvest - This Leo Sunrise - Holden Goldmund

Winnaar: Gwladys Street

Sorry Bunch
De drummer is goed en er is sprake van een origineel samenspel. Doet denken aan Dresden Dolls. Helaas zijn de teksten niet goed verstaanbaar en mag het wel wat bombastischer. Ook miste er een klein meeslepend lijntje. Maar zoals gezegd is de opzet origineel en een jurylid vindt het "stoer" dat jullie er met zijn tween zitten.
http://sorrybunch.com/

Dias & the Astronauts
Goede gitaarsound, hoewel er volgens sommige juryleden wel wat te veel gebruik wordt gemaakt van het "wah wah"-pedaal. De drummer was een beetje matig. Het is niet zo origneel allemaal. Weet ook waar je speelt en wanneer je wat moet doen. Bij een avond als deze is het niet nodig, en zelfs af te raden om je bandleden aan te kondigen. De bassist is solide en recht toe recht aan prima.
https://soundcloud.com/#bob-termaten/sets/god-damn-ready-to-roll

Gwladys Street
De attitude klopt en is erg energiek. Pak alleen wel wat meer rustpunten. De frontman is lekker energiek en de nummers zitten goed in elkaar. Ook de drummer is goed. Af en toe mag het wel net wat spannender.
https://www.facebook.com/pages/Gwladys-Street/333255010046944?fref=ts

Dogdays
De totaalsound klopt en is (zo goed als) af als band. Er is ook sprake van veel spelplezier. De bas is goed. De zangeres grijpt wel af en toe terug op de maniertjes die ze ervoor ook al deed. Het geluid van de band is goed, de zang mag echter wel nog net wat meer worden afgesteld op het geluid van de band.

Matter of Seconds
Het laatste liedje was erg goed! Af en toe rommelt het wel net wat te veel. Soms is de zang wat vals. De nummers zijn ook heel verschillend, hoewel ze wel ok zijn (maar meer dus ook niet). Probeer dan ook meer n eigen richting te zoeken. Wellicht meer in de richting van het laatste nummer?
https://www.facebook.com/MatterofSecondsMusic

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 10