test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Jury rapport Voorronde 1 23 januari @ EKKO

De strijd barst weer los! Vanavond is de eerste voorronde van Clash of the Titans 2014. Aan juryleden Thomas Broker (programmeur 3voor12Utrecht), Peter Fokkema (producer, audio engineer, speelt in The Philistenes en BloedGrijs), Jerry van Vliet (Soesterberg Live) en Jan Schellink (Utrechts improvisatiemuzikant o.a van het Proeflokaal) om een winnaar te kiezen uit de vijf bands die vanavond op de planken staan.

Winnaar: What Gloom
Wildcard: Resurrect Tomorrow

Deceitful Echoes
Spelplezier is goed te zien. Er wordt leuk met het publiek omgegaan. Van de jury hoeft de zanger echter geen gitaar te spelen en is het misschien beter als de gitarist niet zingt. Ga vooral heel veel spelen!
www.deceitfulechoes.nl

Resurrect Tomorrow
Een strakke bak herrie, maar pas bij het laatste nummer kwam de dynamiek erin. Blijf werken aan "oorspronkelijkheid". Iedereen is goed op elkaar ingespeeld. Het mag wel wat verrassender en er mag ook wat meer interactie zijn met het publiek.
www.resurrecttomorrow.com

Charmplay
Goeie meerstemmige zang. De liedjes zijn erg catchy, maar weinig zeggingskracht. Bedank EKKO niet voordat het publiek heeft geklapt, dat komt gemaakt over. De band heeft een gezellig presentatie en een goede opening. De band staat solide en de liedjes zijn lekker poppy, maar een van de juryleden vond dat de nummers niet bleven hangen, het heeft wat te weinig zeggingskracht.
www.charmplay.com

What Gloom
Muziek waar je vrolijk van wordt, hoewel soms de nummers een beetje te lang duren. Het is onbevangen en creatief en de nummers zijn goed. Note van de jury: noem jezelf geen psychedeliche/stoner/indie/pop/punk/rock. In de nummers zit veel afwisseling, maar kijk uit dat het geen "gimmick" wordt.

Beyond Violet
De zangeres moet meer naar voren komen. Ondanks de technische mankementen bij de gitarist, goed doorgespeeld. Er mag meer interactie zijn met het publiek.
www.beyondviolet.nl

terug naar de FrontpageJuryrapport voorronde 1