test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Halve Finale 2 donderdag 24 april @ EKKO
Twee bands gaan vanavond door naar DE FINALE op 31 mei in Tivoli de Helling!

Wooden Soldiers
In een stijl die het beste te omschrijven is als Soulfolk met een jazzy randje bezingt Wooden Soldiers de kleine dingen in het leven waar je lang over na kunt denken. Echte gevoelsmuziek, met meerstemmige lijnen, voor de fijnzinnige luisteraar, een heerlijk warm bad om in weg te zakken.
www.woodensoldiers.nl

The Royal Engineers
Stomende jaren '70 pop, beÔnvloed door The Police, The Beatles en Herman Brood and his Wild Romance.
http://www.theroyalengineers.nl/

The Macaws
Catchy refreinen en een alternatieve rocksound met een Oldskool randje. Dat zijn 'the Macaws' uit Amsterdam. De band bestaat uit zangeres Simone van Vugt, zanger Remy de Boer, gitarist Julien Graute, bassist Bronco Kuijt en drummer Guy Pek. De veelvuldig terugkerende samenzang en de stevige, bombastische rock beats in hun blues georiŽnteerde songs zijn te vergelijken met bands als Biffy Clyro, Band of Skulls en The Dead Weather, maar de band heeft vooral een heel eigen geluid.
https://www.facebook.com/TheMacawsBand

Seedorf
Seedorf is een 5-koppige instrumentale rockband uit Utrecht, gevormd uit voormalige leden van Captain Darling, Chuck Norris en Golden Receivers. Op de nog te verschijnen debuut LP (begin 2014) speelt Seedorf met dynamiek en verrast de luisteraar met een puike afwisseling van catchy gitaartunes en muren van distortion gitaargeweld. Belangrijke invloeden zijn (o.a.) Mogwai, Do Make Say Think, Built to Spill, Explosions in the Sky en My Vitriol. Dat zang niet altijd nodig is bewijst Seedorf door met liefst 3 gitaristen en evenveel unieke partijen de luisteraar mee te nemen naar de donkerste krochten van de muziek, en weer netjes, bij zonsopkomst, thuis te brengen met een verlangen naar meer.
http://seedorfmusic.bandcamp.com/releases

Ill & Ape
Ill & Ape zijn twee broers die, na jaren apart van elkaar gewerkt te hebben, de handen in elkaar hebben geslagen om met een nieuw geluid te komen. Dit heeft zich ontaard in een EP en een album die binnenkort uitkomen. Hun doel is om zoveel mogelijk shows te pakken en hun energie te delen met iedereen. Kortom, als je houdt van feesten, diepgang en onvervalste rauwe hiphop moet je Ill & Ape checken.
https://www.facebook.com/pages/Ill-Ape/1406319719612724?fref=ts

terug naar de FrontpageHalve Finale 2