test

 >> The Clash of The Titans editie 2014

Alle info 2007/2008
Alle info 2008/2009
Alle info 2009/2010
Alle info 2010/2011
Alle info 2011/2012
Alle info 2013
Frontpage

Halve Finale 1 vrijdag 11 april @ dB's
Twee bands gaan vanavond door naar DE FINALE op 31 mei in Tivoli de Helling!

LaVette
LaVette speelt energieke Pop/Rock met een attitude. De vijfkoppige-formatie kenmerkt zich door catchy nummers met een solide sound. De nummers worden stevig neergezet, waarbij de samenzang van de twee charismatischefrontvrouwen een geheel eigen sound geeft die uniek is voor bands uit dit genre.
https://www.facebook.com/LaVettemusic

Morton Railroad
Morton Railroad speelt eigenwijze country-folk en geeft een Utrechtse draai aan het genre. Melodieuze liedjes met een stoffige, rafelige rand. De band wordt sterk be´nvloed door Amerikaanse muziek uit de jaren zestig en zeventig en dat kun je horen. The Doors, Neil Young, Lynyrd Skynyrd, Gram Parsons, vele invloeden komen voorbij en kleuren de muziek. De band, bestaande uit Leon van Kouwen, Guido Meulendijks, Jeroen Lugtigheid en Ivo Nicolaes speelt ruim twee jaar samen en is klaar om hun muziek aan de wereld te laten horen.
http://mortonrailroad.bandcamp.com/

Offerblok
Uit de as van de band 'Spark to Fire' rijst eind 2013 'Offerblok', een band met vele gezichten en weinig grenzen. Met Spark to Fire's laatste cd 'Trauminsel' (2012), plantte de band het zaad voor een nieuw concept waarin stijlen op het hakblok worden gelegd en nieuwe creaties worden gesmeed. De eerste E.P. is in de maak maar 'Offerblok' is vooral een live band. Energiek en ondersteund met hallucinerende visuals. Een poŰtische klap in het gezicht!
https://www.facebook.com/offerblok

Gwladys Street
Begin 2013 werd Gwladys Street gevormd. Een nieuwe post-punk band uit Utrecht genoemd naar een straat bij Goodison Park in Liverpool. Hun gezamenlijke liefde voor bands als the Whipers, Joy Division, Pixies en Sonic Youth drijft hen om catchy indie rock tunes met een edge te maken die soms naar de shoegaze neigen.
https://www.facebook.com/pages/Gwladys-Street/333255010046944?fref=ts

What Gloom
What Gloom brengt met hun psychedelische indiepop - rock je hoofd van slag en je lijf op hol. De band, geformeerd op het conservatorium te Utrecht, heeft binnen een jaar tijd een intensief repertoire geproduceerd dat muzikaal alle kanten op schiet, maar steeds de rode draad van maffe licks en bizarre twists behoudt.
https://www.facebook.com/pages/What-Gloom/345608188878031

terug naar de FrontpageHalve Finale 1